AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda zorlanmalar azalmaya başlıyor.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin tarafından vurulmak kısmetin ve başarının engelleneceğine, sermayenin harcandığına değeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği tarafından vurulmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin biri tarafından vurulmak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak alım zorluğu yaşamayacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin vurulduğunu görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından istenmemek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, hak yoluna döneceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından azarlanmak çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, az da olsa feraha çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir