AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba tarafından vurulmak

Kahve falında baba tarafından vurulmak

Kahve falında baba tarafından vurulmak yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, dedikodu edeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet eder.

Kahve falında baba tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, bağlantılarınız veya iş birlikleriniz zayıflıyor olabilir.

Kahve falında baba tarafından vurulmak bekarlar için evlenmeye, aile bireylerinden birine iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından vurulmak elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, borçluysa borcunu ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Kahve falında biri tarafından vurulduğunu görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, beklentilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşi tarafından vurulmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından vurulmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında başkası tarafından vurulmak tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir