AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşi tarafından vurulmak

Kahve falında eşi tarafından vurulmak

Kahve falında eşi tarafından vurulmak can derdine düşeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşi tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere yaşamınızda yeni olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında eşi tarafından vurulmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında terörist tarafından vurulduğunu görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında sol tarafından vurulmak yeni mallara kavuşacağına, dedikoduya delalet etmektedir.

Kahve falında sağ tarafından vurulmak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına yorulur.

Kahve falında düşmanın tarafından vurulmak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında kardeş tarafından vurulmak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin tarafından vurulmak yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir