AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker tarafından vurulmak

Kahve falında asker tarafından vurulmak

Kahve falında asker tarafından vurulmak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, koltuğunun da yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında asker tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Sadece maddi konularda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında askerler tarafından vurulmak insanları hak yoluna çağıracağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında asker tarafından vurulduğunu görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından vurulmak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında asker olup vurulmak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında asker olarak vurulmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerde vurulmak umutlarının yarım kalmayacağına, hem yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerde vurulduğunu görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına delalettir.

Kahve falında asker vurulduğunu görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir