AnaSayfa / Genel / Kahve falında babası tarafından öpülmek

Kahve falında babası tarafından öpülmek

Kahve falında babası tarafından öpülmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babası tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmek yerine geleceğiniz hakkında daha olumlu düşünmeye başlamanızda fayda var.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babası tarafından dövülmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında baba tarafından ısırılmak moral bulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baba tarafından vurulmak kırılan kalplerin tekrar barışacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işarettir.

Kahve falında baba tarafından öldürülmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından akraba görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, yaşamının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babası tarafından dövülmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir