AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba tarafından ısırılmak

Kahve falında baba tarafından ısırılmak

Kahve falında baba tarafından ısırılmak günden güne sorunlarının artacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında baba tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Plan yapmayı veya hayal kurmayı bırakıp yapmak istediğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında baba tarafından ısırılmak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalet eder.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırılmak kısmetinin bollaşacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında insan tarafından ısırılmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına inanılır.

Kahve falında köpek tarafından ısırıldığını görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında akrep tarafından ısırıldığını görmek aksiliklerin başgöstereceğine, duymadığı sözleri duyacağına işaret eder.

Kahve falında örümcek tarafından ısırıldığını görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşı tarafından ısırılmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ördek tarafından ısırılmak büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir