AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba tarafından akraba görmek

Kahve falında baba tarafından akraba görmek

Kahve falında baba tarafından akraba görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında baba tarafından akraba gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında baba tarafından akraba görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında akraba tarafından bıçaklanmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akraba tarafından öpülmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında anne tarafından akrabaları görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında anne tarafından akraba görmek kırılan kalbin onarılacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında akraba tarafından vurulmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabası tarafından bıçaklanmak kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında babanın akrabalarını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir