AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba tarafından öldürülmek

Kahve falında baba tarafından öldürülmek

Kahve falında baba tarafından öldürülmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir durumu hemen kavrayabilirsiniz.

Kahve falında babası tarafından öldürüldüğünü görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında babası tarafından öldürülmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalettir.

Kahve falında baba tarafından öldürülmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş baba tarafından çağırılmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babası tarafından dövülmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından dövülmek hayallerine ulaşacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babası tarafından azarlanmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, kazancını çoğaltacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir