AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babası tarafından dövülmek

Kahve falında ölmüş babası tarafından dövülmek

Kahve falında ölmüş babası tarafından dövülmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, bir konuda destek alacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babası tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Ailenizle birlkte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babası tarafından dövülmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından vurulmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında baba tarafından dövülmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında babası tarafından dövülmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, elinin darlık görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında baba tarafından öpülmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine işaret eder.

Kahve falında babası tarafından öpüldüğünü görmek doyasıya hasret gidereceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş baba tarafından çağırılmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir