AnaSayfa / Genel / Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak karşısına kötü kişilerin çıkacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Tartışmaya hazır kişiler çözülebilir.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına inanılır.

Kahve falında biri tarafından bıçakla kovalanmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklanmak gücünün ve şansının yaver gideceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet eder.

Kahve falında bıçaklı biri tarafından kovalanmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşi tarafından bıçaklandığını görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında asker tarafından bıçaklanmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından bıçaklanmak daha fazla kazanç elde edeceğine, muradına eremeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir