AnaSayfa / Genel / Kahve falında babası tarafından dövülmek

Kahve falında babası tarafından dövülmek

Kahve falında babası tarafından dövülmek şeytanın aklına uyacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, kazancın yetmez olacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda diğerlerinin katkılarının da farkına varmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında babası tarafından öpüldüğünü görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından öpülmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen baba tarafından öpülmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, rakiplerin üzüleceğine yorulur.

Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında baba tarafından azarlanmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında baba tarafından öldürülmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işaret eder.

Kahve falında babası tarafından dövüldüğünü görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir