AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbihi yere atmak

Kahve falında tesbihi yere atmak

Kahve falında tesbihi yere atmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesbihi yere atmak gördüyseniz:

  • Bir an önce, gereken uyarlamaları yapmaya başlamanız gerekiyor.

Kahve falında tesbihi yere atmak şöhretli biri olunacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih atmak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini yere atmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonu yere atmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere imza atmak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kitabı yere atmak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere çöp atmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı yere atmak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, masraflarının azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir