AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yere atmak

Kahve falında birini yere atmak

Kahve falında birini yere atmak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birini yere atmak gördüyseniz:

  • Olayları farklı şekilde ele almaktan çekinmeyin.

Kahve falında kitabı yere atmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında tesbihi yere atmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında yere çöp atmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigarayı yere atmak çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere atmak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi yere atmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahı yere atmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında telefonu yere atmak aynı zamanda da korunup kollanacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir