AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu yere atmak

Kahve falında telefonu yere atmak

Kahve falında telefonu yere atmak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, malvarlığının artacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonu yere atmak gördüyseniz:

  • İmkansız olana değil yapabileceklerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında telefonu yere atmak yalnız hissetmeye, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonu atmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işarettir.

Kahve falında telefonu suya atmak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında telefon atmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefondan mesaj atmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonu denize atmak kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, elindeki malların gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu atmak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla mesaj atmak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir