AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih atmak

Kahve falında tesbih atmak

Kahve falında tesbih atmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih atmak gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Kahve falında tesbih atmak adım atarken çok zorlanacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbihi yere atmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kopan tesbih görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih taşı görmek sabrını zorlayacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih yapmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında oltu tesbih görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında mavi tesbih görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih değiştirmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir