AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitabı yere atmak

Kahve falında kitabı yere atmak

Kahve falında kitabı yere atmak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, müşterilerinin çoğalacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet eder.

Kahve falında kitabı yere atmak gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Kahve falında kitabı yere atmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kitap yerleştirmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet eder.

Kahve falında sigarayı yere atmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçağı yere atmak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına alamet eder.

Kahve falında yere atmak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yere çöp atmak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine inanılır.

Kahve falında bir yere taş atmak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarı yere atmak her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir