AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere çöp atmak

Kahve falında yere çöp atmak

Kahve falında yere çöp atmak hiçbir sorun yaşamayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında yere çöp atmak gördüyseniz:

  • İletşim ağınızı genişletmeniz veya aktif olarak kullanmanız durumunda size sunacak veya paylaşacak şeyleri olan kişilerle karşılaşabiirsiniz.

Kahve falında yere çöp atmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi çöpe atmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına işaret eder.

Kahve falında evdeki çöpleri atmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında halıyı çöpe atmak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında ekmek çöpe atmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak zarar etmeyeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurtayı çöpe atmak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir