AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbihi koluna takmak

Kahve falında tesbihi koluna takmak

Kahve falında tesbihi koluna takmak hayırlı zamanlar geçireceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında tesbihi koluna takmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızı yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında koluna tesbih takmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, hayırlı bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbihi koluna takmak çalıştığına değeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbihi boynuna takmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih takmak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna tesbih takmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol saati takmak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında güzel kol saati takmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir