AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbihi boynuna takmak

Kahve falında tesbihi boynuna takmak

Kahve falında tesbihi boynuna takmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına alamet eder.

Kahve falında tesbihi boynuna takmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler besleniyor.

Kahve falında boynuna tesbih takmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbihi boynuna takmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbihi boynuna asmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında boynunda tesbih görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında tesbihi koluna takmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih takmak çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına delalettir.

Kahve falında koluna tesbih takmak kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna inci kolye takmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir