AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileziği koluna takmak

Kahve falında altın bileziği koluna takmak

Kahve falında altın bileziği koluna takmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, muradın gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işarettir.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak anlaşmazlıkların biteceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına yorulur.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi koluna bilezik takmak zenginliğe kavuşulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir