AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih takmak

Kahve falında tesbih takmak

Kahve falında tesbih takmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine delalet eder.

Kahve falında tesbih takmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki uyarılarınız veya vereceğiniz mesajlar olayların gidişatını veya planları değiştirebilir.

Kahve falında tesbih takmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında tesbihi boynuna takmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında boynuna tesbih takmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında tesbihi koluna takmak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluna tesbih takmak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş tesbih hediye almak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih tanelerini toplamak ün sahibi birisi olunacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk tesbih görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir