AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna tesbih takmak

Kahve falında koluna tesbih takmak

Kahve falında koluna tesbih takmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, gelir elde edeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koluna tesbih takmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirirseniz, insanların sizi dinlediğini göreceksiniz.

Kahve falında koluna tesbih takmak yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına inanılır.

Kahve falında tesbihi koluna takmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında tesbihi boynuna takmak kısmetinin de açılacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih takmak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Kahve falında boynuna tesbih takmak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni kol saati takmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine tabir olunur.

Kahve falında koluna inci takmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak mallarının ve kazancının çoğalacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir