AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel kol saati takmak

Kahve falında güzel kol saati takmak

Kahve falında güzel kol saati takmak dertlerin ve sorunların aşılacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, tatsız haberlerin alınacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel kol saati takmak gördüyseniz:

  • Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Kahve falında güzel kol saati takmak imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kol saati görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında güzel kol saati görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında koluna altın saat takmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kol saati takmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kol saati takmak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol saat takmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir