AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih dizdiğini görmek

Kahve falında tesbih dizdiğini görmek

Kahve falında tesbih dizdiğini görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, bol hayır duası alınacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, borçların sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih dizdiğini gördüyseniz:

  • Kendinize yeni ilgi alanları arayabilirsiniz.

Kahve falında tesbih dizdiğini görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına işarettir.

Kahve falında tesbih dizmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma dizmek yanlış yönde kararlar verileceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında altın dizmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında raf dizmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında inci dizmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ipe boncuk dizmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, küslükleri bitireceğine delalet eder.

Kahve falında dizden yaralanmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir