AnaSayfa / Genel / Kahve falında raf dizmek

Kahve falında raf dizmek

Kahve falında raf dizmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında raf dizmek gördüyseniz:

  • Zorlu durumlarla uğraşmanız veya cesur denemeler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında raf dizmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine delalet eder.

Kahve falında boş raf görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında raf silmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında foto raf görmek ilişkiye huzurun geleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kitap rafı görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında dolap rafı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mutfak rafı görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında raf temizlemek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir