AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma dizmek

Kahve falında elma dizmek

Kahve falında elma dizmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, kurtuluşa ereceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, yeni yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma dizmek gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birliklerinizde de, benzer şekilde yararlı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında elma dizmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, talihin yüzlerine güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiremit dizmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipe boncuk dizmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına inanılır.

Kahve falında yumurta dizmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına yorulur.

Kahve falında dizde yatmak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına işaret eder.

Kahve falında dizden vurulmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalettir.

Kahve falında tesbih dizdiğini görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tütün dizmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir