AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci dizmek

Kahve falında inci dizmek

Kahve falında inci dizmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, hobilerine eğileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında inci dizmek gördüyseniz:

  • Kendinizi her şeye hazırlarsanız, olayları göğüslersiniz.

Kahve falında inci dizmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında cam bardak dizmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşık makinesine bulaşık dizmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı dizmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, külfetinin ve yükünün artacağına alamet eder.

Kahve falında taş dizmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına delalettir.

Kahve falında mavi boncuk dizmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıya kiremit dizmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün dizmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, planların sarkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir