AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın dizmek

Kahve falında altın dizmek

Kahve falında altın dizmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, sorunlarının sona ereceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında altın dizmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı hızlandırma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında altın dizmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipe altın dizmek evin kasasına giren gelirin artacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında taşları dizmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına yorulur.

Kahve falında çatal kaşık dizmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı dizmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, sevgisinin artacağına alamet eder.

Kahve falında odun dizmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş dizmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, çok yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında dizde morluk görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir