AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe boncuk dizmek

Kahve falında ipe boncuk dizmek

Kahve falında ipe boncuk dizmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipe boncuk dizmek gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmanız önemli bir ilişkinizin dengede kalmasını sağlayabilir.

Kahve falında ipe boncuk dizmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil boncuk dizmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, dualarının karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz boncuk dizmek hayırlı adımlar atacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuk dizmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine yorulur.

Kahve falında boncuk dizmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına işarettir.

Kahve falında boncuk dizdiğini görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli boncuk dizmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ipe altın dizmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir