AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih dizmek

Kahve falında tesbih dizmek

Kahve falında tesbih dizmek ticarette zarar edeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında tesbih dizmek gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gerçekleşebilir.

Kahve falında tesbih dizdiğini görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine inanılır.

Kahve falında tesbih dizmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elma dizmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında dizde yatmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, hedeflerini tutturacağına yorulur.

Kahve falında sandalye dizmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil boncuk dizmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalettir.

Kahve falında dizde morluk görmek rakiplerine yenileceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşya dizmek tüm fırsatları değerlendireceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir