AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizden yaralanmak

Kahve falında dizden yaralanmak

Kahve falında dizden yaralanmak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına delalettir.

Kahve falında dizden yaralanmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar aslında hiç açılmaması gereken başlıkların ortaya dökülmesi anlamına gelse de, olayları görmezden gelmek de, bir o kadar zor olabilir.

Kahve falında dizde yara görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında dizden yaralanmak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fayans dizmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi evini dizmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında ev eşyası dizmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına inanılır.

Kahve falında boncuk dizmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yenileneceğine ve can bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşya dizmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında cam bardak dizmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir