AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boncuklu tesbih görmek

Kahve falında mavi boncuklu tesbih görmek

Kahve falında mavi boncuklu tesbih görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi boncuklu tesbih gördüyseniz:

  • Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir.

Kahve falında mavi boncuklu tesbih görmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında tesbih boncuğu görmek çok üst mevkilere geleceğine, güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih boncuk toplamak girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih boncuk görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında mavi boncuk dizmek ruhsal korkularından da arınacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu yüzük görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi boncuklu altın bilezik görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulur.

Kahve falında mavi ve beyaz boncuk görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir