AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih boncuk görmek

Kahve falında tesbih boncuk görmek

Kahve falında tesbih boncuk görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tesbih boncuk gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Kahve falında mavi boncuklu tesbih görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, geleceğine bakacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbih boncuk görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işarettir.

Kahve falında tesbih boncuğu görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında tesbih boncuk toplamak sorunların elbirliği ile aşılacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulur.

Kahve falında nazar boncuklu kolye almak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında altın nazar boncuğu görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, makamının sarsılmayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz boncuk görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir