AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih boncuğu görmek

Kahve falında tesbih boncuğu görmek

Kahve falında tesbih boncuğu görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih boncuğu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren işleriniz ilerlemeye müsait görünüyor.

Kahve falında tesbih boncuk toplamak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbih boncuk görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, iyi şartlarda yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu tesbih görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yapılan işte ustalaşılacağına işaret eder.

Kahve falında tesbih boncuğu görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, geçim derdinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında boncuklu elbise giymek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boncuktan küpe görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin nazar boncuğu verdiğini görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında nazar boncuklu bilezik görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir