AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden nazar boncuğu toplamak

Kahve falında denizden nazar boncuğu toplamak

Kahve falında denizden nazar boncuğu toplamak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, önemli bir makama terfi alacağına işaret eder.

Kahve falında denizden nazar boncuğu toplamak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında denizden nazar boncuğu toplamak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde nazar boncuğu bulmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz nazar boncuğu görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine nazar boncuğu takmak işlerin büyük kazanç getireceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında nazar boncuğu hediye almak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık nazar boncuğu görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir