AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu elbise giymek

Kahve falında boncuklu elbise giymek

Kahve falında boncuklu elbise giymek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında boncuklu elbise giymek gördüyseniz:

  • Doğrulara ulaşabilmek, gerçekleri öğrenebilmek için çok hassas çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında boncuklu elbise giymek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah boncuklu elbise görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, karanlıkların aydınlanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz boncuklu elbise görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında boncuklu elbise görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına işarettir.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı takım elbise giymek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında üstünde beyaz elbise giymek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında bol elbise giydiğini görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir