AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin nazar boncuğu verdiğini görmek

Kahve falında birinin nazar boncuğu verdiğini görmek

Kahve falında birinin nazar boncuğu verdiğini görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, malının artacağına, uzun sohbetler edeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, çirkin amellere, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin nazar boncuğu verdiğini gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında birinin nazar boncuğu verdiğini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında birinden nazar boncuğu almak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nazar boncuğu görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalet eder.

Kahve falında nazar boncuğu hediye almak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına inanılır.

Kahve falında altın nazar boncuğu görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu kolye almak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, suç işleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir