AnaSayfa / Genel / Kahve falında nazar boncuklu bilezik görmek

Kahve falında nazar boncuklu bilezik görmek

Kahve falında nazar boncuklu bilezik görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, işlerin yoluna gireceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında nazar boncuklu bilezik gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakın.

Kahve falında nazar boncuklu bilezik görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde nazar boncuğu bulmak insanlarla arasının açılacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine delalet eder.

Kahve falında nazar boncuğu görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, kazancının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü nazar boncuğu görmek kötü haberler alınacağına, hayattan daha zevk alacağına yorulur.

Kahve falında nazar boncuklu kolye almak eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuğu küpe görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir