AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuktan küpe görmek

Kahve falında boncuktan küpe görmek

Kahve falında boncuktan küpe görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında boncuktan küpe gördüyseniz:

  • Bazı işler ters giderse, ısrarla plana sadık kalmaya çalışmamakta fayda var.İstemeyerek gerçekleri çarpıtmanız veya başkalarını kötü gösterebilecek tavırlar sergilemeniz durumunda hoş karşılanmayabilirsiniz.

Kahve falında boncuk küpe görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuğu küpe görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuktan küpe görmek güzel günlerle tanışılacağına, hayatın tadına varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuklu küpe görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında altın nazar boncuklu küpe görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalettir.

Kahve falında mavi boncuklu küpe görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, birikim yapacağına alamet eder.

Kahve falında boncuklu havlu görmek mutlu zamanlar geçireceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında boncuk bileklik takmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir