AnaSayfa / Genel / Kahve falında terziye ölçü vermek

Kahve falında terziye ölçü vermek

Kahve falında terziye ölçü vermek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında terziye ölçü vermek gördüyseniz:

  • Kontrol edemeyeceğiniz şeyler için boşuna enerji harcamamalı veya üzülmemelisiniz.

Kahve falında terzinin ölçü aldığını görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terziye ölçü vermek bilincin artacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terzi makası görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında kadın terzi görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terziye etek diktirmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, kötü karakterli bir kadına delalet etmektedir.

Kahve falında terzi olmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terzide çalışmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya işaret eder.

Kahve falında bayan terzi görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir