AnaSayfa / Genel / Kahve falında terzi olmak

Kahve falında terzi olmak

Kahve falında terzi olmak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına işaret eder.

Kahve falında terzi olmak gördüyseniz:

  • Gelişmenizi, ilerlemenizi veya yönünüzü değiştirmenizi sağlayabilecek bir şans yakalayabilirsiniz.

Kahve falında terzi olmak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terzi dükkanı açmak kazancının ve rızkının düşeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terzinin ölçü aldığını görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına yorulur.

Kahve falında bayan terzi görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek terzi görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında terziye ölçü vermek zor bir döneme girileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında terzi makası görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında terziye elbise diktirmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir