AnaSayfa / Genel / Kahve falında terzi makası görmek

Kahve falında terzi makası görmek

Kahve falında terzi makası görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terzi makası gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenize yardım edecekse yer değişikliği ya da şehir değiştirme türünde gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında terzi makası görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terzi dükkanı açmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında terzide çalışmak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında terziye etek diktirmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın terzi görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında terziye elbise diktirmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında terzinin ölçü aldığını görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında terzi görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir