AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan terzi görmek

Kahve falında bayan terzi görmek

Kahve falında bayan terzi görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan terzi gördüyseniz:

  • Dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında bayan terzi görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında terzi görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında terziye etek diktirmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek terzi görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına yorulur.

Kahve falında terzi aramak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında terzi dükkanı açmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında terzi makası görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın terzi görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir