AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın terzi görmek

Kahve falında kadın terzi görmek

Kahve falında kadın terzi görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında kadın terzi gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında kadın terzi görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında terziye elbise diktirmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan terzi görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek terzi görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında terziye ölçü vermek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında terzinin ölçü aldığını görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında terzi görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında terzi dükkanı açmak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir