AnaSayfa / Genel / Kahve falında terzide çalışmak

Kahve falında terzide çalışmak

Kahve falında terzide çalışmak müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında terzide çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı alternatifler geçmişle bağlantılı olarak kendini tekrar edebilir veya bir ucu geçmişe dayanıyor olabilir.

Kahve falında terzide çalışmak pişman olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında terzi görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Kahve falında terziye elbise diktirmek variyetinin her geçen gün artacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terziye ölçü vermek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına alamet eder.

Kahve falında terzi olmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek terzi görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında terzinin ölçü aldığını görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, malından ve parasından ziyan edeceğine rivayet eder.

Kahve falında terzi makası görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir