AnaSayfa / Genel / Kahve falında terzinin ölçü aldığını görmek

Kahve falında terzinin ölçü aldığını görmek

Kahve falında terzinin ölçü aldığını görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok başarılı olacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında terzinin ölçü aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin istek veya ihtiyaçlarının eğlencenizi bozma ihtimali olabilir.

Kahve falında terzinin ölçü aldığını görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terziye ölçü vermek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terzi aramak anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında terzi makası görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, iş hayatında başarılı olmaya delalettir.

Kahve falında terzide çalışmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan terzi görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına işarettir.

Kahve falında kadın terzi görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terziye elbise diktirmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir