AnaSayfa / Genel / Kahve falında terzi aramak

Kahve falında terzi aramak

Kahve falında terzi aramak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terzi aramak gördüyseniz:

  • Farklı planları olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Kahve falında terzi aramak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bayan terzi görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terzi olmak iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terzinin ölçü aldığını görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında terzi görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında terziye etek diktirmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında terziye ölçü vermek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında terzi makası görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir