AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek terzi görmek

Kahve falında erkek terzi görmek

Kahve falında erkek terzi görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, kafasını rahatlatacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek terzi gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Kahve falında erkek terzi görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayan terzi görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına yorulur.

Kahve falında terziye ölçü vermek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet eder.

Kahve falında terziye elbise diktirmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında terzi görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kudretinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında terzi makası görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına işarettir.

Kahve falında kadın terzi görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında terzide çalışmak yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir