AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters pantolon giymek

Kahve falında ters pantolon giymek

Kahve falında ters pantolon giymek karın artacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında ters pantolon giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Kahve falında pantolonun ters giymek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ters pantolon giymek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında pantolon ters giymek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pantolonunu ters giymek yaraların merheminin bulunulacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolonu ters giymek rızık ve kazanç elde edeceğine, kısmetin açılacağına işarettir.

Kahve falında ters etek giymek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında terlikleri ters giymek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir