AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonu ters giymek

Kahve falında pantolonu ters giymek

Kahve falında pantolonu ters giymek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, artık rahat bir nefes alacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolonu ters giymek gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizi destekleyen kişiler var.

Kahve falında pantolonu ters giymek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Kahve falında pantolonunu ters giymek kişinin isteklerine nail olacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolonun ters giymek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında pantolon ters giymek mutluluğunun daim olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine yorulur.

Kahve falında ters pantolon giymek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorap ters giymek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında külotu ters giymek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir